Foto: Martin Warming

Overfaldet fandt sted på den 22-åriges arbejdsplads - et autoværksted på Falkevej i Hillerød - den 21. august. Foto: Martin Warming

22-årig overfaldet med økse, kniv og skruetrækker - tre mænd varetægtsfængslet

OPDATERET KLOKKEN 14.51

En 24-årig mand fra Nærum, en 24-årig mand fra Lyngby og en 35-årig mand fra Birkerød er blevet varetægtsfængslet frem til den 19. september ved et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød.

Politiet mener, at de tre mænd deltog i et særdeles groft overfald på en 22-årig mand fra Hillerød den 21. august. Her blev den 22-årige mand overfaldet, mens han befandt sig på sit arbejde - et autoværksted på Falkevej i Hillerød - og slået flere gange i hovedet med en økse og tildelt flere stik i kroppen med en kniv og en skruetrækker.

Det kom frem under grundlovsforhøret, der startede klokken 13, da politiets anklager læste sigtelsen op.

Politiets anklager anmodede derefter om lukkede døre, og den anmodning valgte dommeren at imødekomme. Det betyder, at hverken pressen eller andre, der ikke har med sagen at gøre, ikke må være til stede under grundlovsforhøret, og derfor kan vi heller ikke komme med flere oplysninger i sagen.

Dommerne valgte altså at varetægtsfængsle de tre mænd frem til den 19. september. De tre mænd nægter sig skyldige og ønskede tilsyneladende ikke at udtale sig i retten.

OPDATERES...

Publiceret 05 September 2018 13:37