Det 43-årige offer blev fundet klokken 6.45 af en forbipasserende i krydset Tulstrupvej/Falkervej - cirka 600 meter fra det formodede gerningssted.

Det 43-årige offer blev fundet klokken 6.45 af en forbipasserende i krydset Tulstrupvej/Falkervej - cirka 600 meter fra det formodede gerningssted. Foto: Martin Warming

Far og søn sigtet for drabsforsøg mod 43-årig

Af
Martin Warming

En 42-årig far og hans 16-årige søn er sigtet for at have forsøgt at dræbe en 43-årig mand med knivstik i brystet onsdag morgen.

Det kom frem, da de to mænd blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød torsdag klokken 12.

Politiet mener, at faren og sønnen i fællesskab har forsøgt at dræbe den 43-årige mand ved et shelter på et græsareal ved Elver Alle i Hillerød vest i tidsrummet mellem klokken 6.25 og 6.45 onsdag morgen.

Ifølge Bente Schnack, der er politiets anklager i sagen, var den 43-årige mand i livsfare. Han blev kørt til Rigshospitalets Traumeafdeling, hvor lægerne senere kunne melde ham uden for livsfare.

Dommeren valgte - på begæring af Bente Schnack - at lukke dørene til grundlovsforhøret, da politiet mener, at der kan være en tredje medgerningsmand på fri fod. Det er derfor ikke muligt for Hillerød Posten at komme med flere detaljer i sagen.

Den 16-årige dreng blev anholdt onsdag klokken 17.08, mens faren blev anholdt klokken 18. De nægter sig begge skyldige.

OPDATERES...

Publiceret 02 August 2018 13:06