Bilen blev godt smadret ved sammenstødet. Foto: Frederiksborg Brand & Redning, Bjørn Nielsen

Bilen blev godt smadret ved sammenstødet. Foto: Frederiksborg Brand & Redning, Bjørn Nielsen

Roskildevej spærret i flere timer: Lastbil spildte diesel efter sammenstød med bil

Politi og brandvæsen er på Roskildevej, som er spærret i begge retninger efter trafikuheld tidligt onsdag morgen

uheld Roskildevej er ramt af endnu et uheld på strækningen mellem Freerslev og afkørslerne mod Hillerødmotorvejens forlængelse. Denne gang er det en bil, som er stødt sammen med en lastbil, lyder de første oplysninger fra Nordsjællands Politi.

Uheldet skete klokken 6.55, hvorefter vejen blevet spærret i begge retninger. Det er den i skrivende stund - klokken 10.21 - stadig og ser ud til at være det i adskillige timer endnu.

Da bilen stødte sammen med lastbilen, skete der nemlig uheldige, at lastbilen fik revet hul på sin dieseltank. Det oplyser indsatsleder fra Frederiksborg Brand & Redning Morten Pontoppidan:

"Der er røget omkring 300-400 liter diesel ud på vejen. Lastbilchaufføren havde tanket blot en times tid inden ulykken, så han havde ikke brugt så meget af dieselen i tanken. Så lige i øjeblikket er vi ved at lægge en masse kattegrus ud, og en rensemaskine er ved at samle dieselen op. Der er også en speciel maskine, som skal vaske vognbanen. Så det kommer til tage nogle timer endnu," lyder det fra indsatslederen.

Det er Nordsjællands Politi, som har oplysninger om, hvorvidt nogen er kommet til skade ved uheldet, men det har Hillerød Posten indtil videre ikke kunnet få nogen informationer om.

Trafikken fra Freerslev bliver ledt fra Roskildevej ned om Nr. Herlev, men der er umiddelbart ingen kø, og omvejen tager få minutter. Kommer du fra Hillerød og kører mod Freerslev, kan du stadig komme ned på motorvejsforlængelsen.

OPDATERET TORSDAG:

Det var en 21-årig mandlig bilist, som kom kørende i vestlig retning, som var skyld i ulykken, da han påkørte en lastbil i østlig retning.

Vejen var spærret helt frem til klokken 17.45 om aftenen. Den ene vejbane - i vestlig retning - var dog åben igen om eftermiddagen.

Der skete ingen personskade ved uheldet, oplyser politiet torsdag.

Publiceret 18 July 2018 10:28