En rude blev knust i spejderhytten i Gørløse i torsdags, hvor tyvene blot snuppede nogle sodavand fra stedet. Privatfoto

En rude blev knust i spejderhytten i Gørløse i torsdags, hvor tyvene blot snuppede nogle sodavand fra stedet. Privatfoto

Tyve knuste rude i spejderhytte:

Koster foreningen dyrt

Torsdag middag var der indbrud i spejderhytten i Gørløse

Der har været indbrud i spejderhytten i Gørløse, oplyser Nordsjællands Politi.

Indbruddet blev anmeldt torsdag kl. 12.24. En eller flere indbrudstyve kom ind i hytten, hvor De Gule Spejdere fra Kong Valdemars Trop holder til, ved at knuse et vindue. Der er spor efter tyvene i hele hytten og uden for, oplyser politiet.

Der blev ifølge bestyrelsesmedlem Kim Hendry umiddelbart kun stjålet 12 halvliters sodavand fra Netto, men indbruddet kommer alligevel til at koste foreningen dyrt:

“Det mest ærgerlige er et vagtudkald og en smadret rude - det er en estimeret udgift, for at fjolserne kunne få et par sodavand, på mellem 2.000 og 3.000 kroner. Det er mange penge i en lille forening,” fortæller han Hillerød Posten.

Det var spejderhyttens alarm, der gik klokken 12.24, så spejderne hører gerne fra folk, der har set nogen omkring hytten ved 12.20-12.35-tiden torsdag 3. maj.

Publiceret 05 May 2018 09:00