En deling dræbersnegle var tirsdag aften årsag til, at politiet blev kaldt ud til en have i Hillerød. Modelfoto

En deling dræbersnegle var tirsdag aften årsag til, at politiet blev kaldt ud til en have i Hillerød. Modelfoto

Alarmopkald:

Dræbersnegle sendte politiet på arbejde

Af
Martin Warming

Martin Warming

Dræbersnegl. Alene navnet gør, at man straks tænker, at der er tale om noget farligt. Nordsjællands Politi modtog tirsdag aften et opkald fra en borger i Hillerød, som politiet prioriterede straks at rykke på. Anmelderen fortalte nemlig til politiet, at der gik en eller måske endda flere hætteklædte personer rundt med lommelygter og lyste ind i et hus. Anmelderen selv boede i en lejlighed over husets garage og havde derfor et nogenlunde overblik over, hvad der foregik.
Læs også: Fra døgnrapporten: Bil beslaglagt på Københavnsvej og fuld bilist i Skævinge
“Det lød umiskendeligt som om, der snart ville ske et indbrud, og vi kom derfor hurtigt ud af starthullerne. Selvom anmelderen måske har følt, at tiden sneglede sig af sted, imens han ventede, så gjorde vi alt andet end at snegle os af sted mod adressen”, skriver politiet i et Facebook-opslag.
Og nu har de fleste måske allerede gætte, hvad de hætteklædte personer med lommelygter lavede i haven.
“Da vi kort efter ankom, var vi naturligvis oppe på dupperne, men vi kunne hurtigt trække følehornene til os igen. Det viste sig nemlig, at det blot var husets beboer – og i øvrigt anmelderens egen mor – der var gået en tur i haven for at gøre kål på en deling dræbersnegle. I og med det var halvmørkt, havde hun taget en lommelygte med for bedre at få syn for sagen, og der var derfor intet at sige til, at det har set mistænkeligt ud for vores kære anmelder”, slutter Facebook-opslaget fra Nordsjællands Politi.

Publiceret 30 June 2017 14:20