Ædedolken Kristoffer Lehmann sammen med ejeren af Skovgrillen, Frank Jensen, klar til at overfalde den 3200 gram store herlighed.
Ædedolken Kristoffer Lehmann sammen med ejeren af Skovgrillen, Frank Jensen, klar til at overfalde den 3200 gram store herlighed.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ædedolk foretrækker mors gryderet

27-årige Kristoffer Lehmann slog lørdag eftermiddag på Skovgrillen sin egen rekord ved at æde sig igennem en Taxa-burger på 3001 gram

Tekst og foto: John Jessen Hansen
Da 27-årige Kristoffer Lehmann lørdag eftermiddag ankom til Skovgrillen på Fredensborgvej, blev ædedolken mødt af synet af et stor billede af ham selv med information om, at han siden september 2008 havde været indehaver af rekorden for at have spist 2561 gram af Skovgrillens berømte Taxa-burger. Dette på trods af, at adskillige i perioden havde forsøgt fra vriste ham af tronen.

Men nu var den blubske Cand.scient.soc fra RUC tilbage, fast besluttet på at slå sin egen rekord og helst passerer de magiske 3000 gram.

Burgeren bestod denne gang af 2200 gram oksekød og et kilo ost, agurger, tomater, ketchup og en gigantisk bolle. Hele herlighed samlet på 3200 gram.

Mors gryderet som livret

"Jeg kan stort set spise hvad som helst, men min livret er nu mors gryderet med svine- eller oksekød og selvfølgelig piskefløde. Da jeg var dreng måtte min mor altid gemme maden for mig. Når vi skulle have flæskesteg, lavede min mor to stege, en til min far på cikrka to kilo og så en som min mor, min lillesøster og jeg delte", fortæller Kristoffer og propper yderligere en klump hakket oksekød i munden og fortsætter:

"Jeg var på Bakken med mine venner, hvor vi spiste vildsvinebuffet på en restaurant. Det var ad libitum, men vi skulle gå op til kokken og få fyld vores takkerken. Da jeg kom op for sjette gang, nægtede han at give mig mere. Jeg har også spist tre Boogie-burgere af et kilo på Den Sorte Gryde i København. Derefter gik vi videre til en fødselsdagsbuffet", beretter ædedolken, tager sin t-shirt af og stikker fødderne ned i et koldt fodbad. Jo koldere kroppen er, desto bedre glider maden ned.

Et opkald fra London fra en studiekammerat der studerer medicin, fik Kristoffer til at holde en lille pause og modtage gode råd.
Et opkald fra London fra en studiekammerat der studerer medicin, fik Kristoffer til at holde en lille pause og modtage gode råd.

Coca Cola og Cocio

Da Kristoffer har fyldt sig i to timer, bliver burgeren vejet for at se hvor langt han er nået. Meddelelsen om at han har spist 2350 gram, sætter ham voldsom op. Først nu er det tid til at drikke en Coca Cola. En halv time senere sætter han slutspurgten ind, skyllet ned med tre Cocio kakaomælk.

Til sidst må han give op, men vejningen af Taxa-burgeren afslører, at han har slået sin egen rekord med 440 gram, så den ny lyder på 3001 gram.

Har du lyst til at prøve at slå rekorden, kan du gå ind på Facebook under Skovgrillsgruppen, som allerede nu har cirka 900 medlemmer.

En Taxa-burger på Skovgrillen koster 250 kroner, oplyser stedets ejer Frank Jensen.

Kristoffer godt i gang med at kæmpe sig igennem den megastore Taxa-burger.
Kristoffer godt i gang med at kæmpe sig igennem den megastore Taxa-burger.

2200 gram hakket oksekød og et kilo ost, grønt, ketchup, salatmayonaise m.m. Hele herligheden for 250 kroner. Kan du spise sådan en krabat?
2200 gram hakket oksekød og et kilo ost, grønt, ketchup, salatmayonaise m.m. Hele herligheden for 250 kroner. Kan du spise sådan en krabat?
Publiceret: 03. August 2009 13:56
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt